A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Bemutatkozás

A Poliform története.

1985-ben alakultunk családi vállalkozásként, azóta viseljük a POLIFORM nevet. Telephelyünk kezdetektől a Pest megyei KÓKA község.

Úgy érezzük, hogy az elmúlt 30 évben meghatározó szereplőivé váltunk a magyarországi „zászlókultúra” újraélesztésének, egyre magasabb szintre történő emelésének.

Nevünkhöz kötődik az EXKLUZÍV KIVITELŰ, 6-12 méter magas, ÜVEGSZÁLAS POLIÉSZTER ZÁSZLÓRUDAK magyarországi elterjesztése. Napjainkig több mint húszezer darabot szállítottunk illetve telepítettünk le országszerte, ezekből a szinte örökéletű, elegáns kültéri zászlótartókból.

Az elmúlt három évtizedben megtanultuk a kültéri zászlókészítés minden fortélyát is, hiszen a szerényebb hazai igények kielégítésén túl, közel 3 millió darab Svéd, Dán, Norvég kültéri nemzeti zászlót exportáltunk a szélcsendesnek nem mondható Skandináviába, ahol még a királyi udvarokban is helyt kellett állni kültéri zászlóinknak, az ottani zord időjárási körülmények között.

Szakértői státuszunkat erősíti az a tény is, hogy 2014. március 15-én a felújított Kossuth téren, egy 8x4 méteres POLIFORM kültéri zászló került ünnepélyes keretek között a 33 méteres árbocrúd tetejére.

Beltéri hímzett és nyomott zászlókészítésben is harminc év után profinak érezzük magunkat. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy minden magyarországi önkormányzat és minisztérium dísztermében megtalálható az általunk készített 3200 darab MILLENNIUMI EMLÉK ZÁSZLÓ, igényesen kivitelezett egyik példánya.

Jó minőségű, többségében általunk gyártott termékeinkkel, gyors és precíz szolgáltatásainkkal igyekszünk ma is megrendelőink kedvébe járni, legyen szó magán személyről, kis vagy nagy vállalkozásról, települési önkormányzatról vagy egyéb más intézményről. Határozott célkitűzésünk, hogy minden lehetséges módon hozzájáruljunk kül és bel térben egyaránt a „magyarországi zászlókultúra” még magasabb szintre történő emeléséhez.

Köszönjük, hogy bennünket választottak! A következő 30 évben is mindent el fogunk követni, hogy elnyerjük vagy megtartsuk megtisztelő bizalmukat.  
Tisztelettel: a POLIFORM kollektíva.

 

 

Title Text
Nem lépek be.