A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Bemutatkozunk – A Poliform Bt. története

Cégünk 1985-ben történt alapítása óta kiemelt hangsúlyt fektetünk a tőlünk nyugatabbra elterjedt nemzeti zászlókultúra magyarországi újraélesztésére és magasabb szintre emelésére. 

A Poliform Bt., Poliform Szakcsoport néven, családi vállalkozásként indult. Az eltelt több mint három évtized során pedig több millió zászlót és több mint 25 ezer zászlórudat értékesítettünk és telepítettünk az országhatáron innen és túl. 

 

  • 1990-ben hazánkban elsőként kezdtük el forgalmazni és telepíteni az exkluzív, Svédországban kifejlesztett és gyártott, karbantartásmentes, hosszú élettartamú, üvegszálas, poliészter zászlórudakat, 6-12 méter hosszúságban.

  • Több mint 3 millió db svéd, dán és norvég kültéri nemzeti zászlót gyártottunk és exportáltunk a szeles, zord időjárásáról ismert Skandináviába.

  • Több mint 2 millió db magyar nemzeti zászlót varrtunk.

  • Mi készítettük az ország zászlaját, a 8x4 méteres nemzeti lobogót, amit a budapesti Kossuth téren elhelyezett, 33 méter magas árbócrúd tetejére vontak fel ünnepélyes keretek között, 2014. március 15-én.

  • Büszkék vagyunk arra is, hogy minden magyarországi önkormányzat és minisztérium dísztermében megtalálható legalább egy a 3 200 db általunk készített Millenniumi emlékzászlóból.

  • Szintén a Poliform Bt. nevéhez fűződik számos nagyvállalat (pl. a Shell, az Agip, a MOL, az OMV, a METRO, az IKEA, a Tesco, az Auchan stb.) felcsavarodásmentes zászlórúdra elhelyezett céges zászlajának elkészítése. 

 

Zászlóinkat a végső telepítés körülményeinek megfelelően készítjük el. Nálunk megtalálja az optimális méretet, anyagösszetételt és kivitelt beltérre és kültérre egyaránt.

Kínálatunkban teljes méretválasztékban találhatóak a selyemszatén és a poliészter zászlóanyagok, utóbbi vihar- és tűzálló kivitelben is. 

 

Miért válassza a Poliform zászlót és minőséget?

 

Megbízható, teljes körű szolgáltatást nyújtunk, gyorsan, precízen, rugalmasan, garanciával.

  • zászló- és zászlórúd tervezése, gyártása, szállítása, telepítése, karbantartása

  • egyedi elképzelések megvalósítása

  • változatos reklám- és ajándéktárgyak, design textilek gyártása

Kiemelkedő minőségű, tartós, felcsavarodásmentes zászlót vagy más transzfernyomott, varrott vagy hímzett textilterméket keres?

Nálunk megtalálja!

RENDELNI SZERETNÉK>>>

 
Title Text
Nem lépek be.