A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Garanciális feltételek

Amennyiben a kültéri zászlóink élettartama nem érné el a 6 hónapot, abban az esetben ingyenesen megjavítjuk a szakadást a varrás melletti 15 cm-ig vagy csere esetén időarányosan kárpótoljuk Önöket!* *A tájékoztatás nem teljes körű, további részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken.

A zászlónak szabadon kell lobognia! Nem érintkezhet pl.: fával, vezetékkel, villannyal, oszloppal vagy kerítéssel. Vonjuk le a zászlónkat viharos időben 50 km/ óra szélsebesség felett.

A sérült zászlót azonnal javítani kell a tartósság biztosítása érdekében. Ingyenes javítást vállalunk 15 cm varrás melletti szakadás esetén a garancia időn belül, ami 6 hónap.

A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben a vásárló állja. Természetesen, ha a visszajuttatást követően kiderül, hogy anyaghibáról, vagy a garanciális feltételek alá eső problémáról van szó, akkor a cégünk utólag megtéríti a szállítás költségét.

A fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően a termékek 72 órán belül észlelt meghibásodása esetén a meghibásodott termék cseréjére kötelezett a gyártó. A 72 órás csere csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek meghibásodása rendeltetésszerű használat során történt. A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodások (pl.: elszakadt zászló vagy földi telepítésű zászlórúd alkatrésztörés erős szél miatt) nem cserélhető garanciában mivel nem tartozik a garanciális vállalások közé. Amennyiben egyértelmű, hogy rendeltetésszerű használat következtében történt a 72 órán belüli meghibásodás akkor természetesen azonnali cserét biztosítunk.

Title Text
Nem lépek be.