A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Garanciális feltételek

Csökken évről évre a kültéri zászlók élettartama, miért?

Mi a fő probléma általában a kültéri zászlókkal?

Az utóbbi néhány évben drasztikus mértékben megnőtt a környezetünket érő UV-sugárzás ereje. Ennek hatására a kültéri zászlók néhány hónap alatt is oly mértékben károsodhatnak –különösen nyári időszakban-, hogy egy közepes erejű szél (40-50 km/h) képes széttépni, tönkretenni azokat.

Hogyan segíthet cégünk a Poliform a fenti problémák megoldásában?

A károsító UV-sugarak romboló erejét mi sem tudjuk mérsékelni, megakadályozni. Cégünk mindent elkövet, hogy a különféle hazai és külföldi gyártóktól, forgalmazóktól az UV-sugárzásnak legjobban ellenálló alapanyagokat szerezze be.

Folyamatosan keressük a legtartósabb kültéri zászló alapanyagokat, teszteljük azokat, bevonva ebbe a munkába textilmérnököket, Textilipari Kutató Intézet munkatársait is. Várjuk az UV-sugárzásnak a jelenleginél lényegesen ellenállóbb kültéri zászló alapanyagokat. A piacra kerülésük után azonnal alkalmazni fogjuk azokat, vásárlóink örömére.

ADDIG IS EGY SPECIÁLIS GARANCIÁT BIZTOSÍTUNK MEGRENDELŐINK SZÁMÁRA

 

Bemutatjuk az új szolgáltatásunkat!

A Poliform Garancia lényege, hogy -jogszabályi kötelezettség nélkül, önkéntesen vállalunk- kültéri zászlóinkra 6, illetve 18 hónap Poliform GARANCIÁT, akadálymentes kihelyezés és átlagos időjárási körülmények mellett.*

6 hónapos garancia: a 6-12 méter magas zászló árbócra kihelyezett kültéri zászlókra.

18 hónapos garancia: az épületek oldalfalára, zászlónyeleken kihelyezett kültéri zászlókra.

*Akadálymentes kihelyezés alatt azt értjük, hogy a felvont (kihelyezett) zászlók sem egymással, sem faággal, semmilyen légvezetékkel vagy egyéb idegen tárggyal nem tudnak érintkezni.

Átlagos időjárási körülménynek nevezzük az utóbbi években drasztikusan megnövekedett mértékű UV-sugárzást (is), esőt, havas esőt, a legfeljebb közepes erejű (max. 55 km/óra) szélsebességet.

 

Amennyiben a fent leírt elhelyezési és időjárási körülmények ellenére kültéri zászlóinkon nem hosszabb, mint 15 centiméteres szakadás keletkezne, akkor zászlóinkat ingyenesen kijavítjuk.

Hosszabb szakadás esetén új zászlók cseréje indokolt.

 

Új kültéri zászlók vásárlásakor, garancia időn belül, nem javítható meghibásodás esetén, időarányos árkedvezményt biztosítunk.

Például: árbóc zászlóknál feltételezve, hogy 4 hónapos korban, fali zászlók esetén feltételezve, hogy 12 hónapos korban következik be javíthatatlan sérülés, akkor 33%-os árkedvezményt adunk az újonnan megvásárolandó zászlók árából.

Title Text
Nem lépek be.