A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Hímzett zászló

Hímzett zászló

A hímzett zászló mindig különleges. A hímzés luxus megjelenést, egyedi hangulatot kölcsönöz, ezért egy szép, hímzett zászló kiemelkedik a többi közül.

Legyen az egy teljesen egyéni igények szerint megalkotott logó vagy felirat, magyar címer egy magyar zászlón, vagy 12 aranyszínű csillag az Európa zászlón, szemet gyönyörködtető hímzéssel minden zászló magasabb szintre emelhető.

Hova ajánlott a hímzett zászló?

A hímzett zászlót elsősorban nívós beltéri elhelyezésre, vagy felvonulási eseményekre ajánljuk.

Ha a zászló különös dekorációs szerepet tölt be, pl. közelről látható, akkor mindenképpen érdemes a hímzéses technikát választani a készítés során, különösen a nehéz, ünnepélyes megjelenésű, selyem szatén alapanyagból készített beltéri zászlók esetében. Közelről ugyanis minden részlet látható, így jól szemléltethető a hímzés textúrája és szépsége.

A hímzés a nyomtatott zászlókon is alkalmazható, amolyan komplex megoldásként.

 

Azért, hogy egy hímzéssel ellátott lobogó sokáig megőrizze szépségét, érdemes figyelni arra, hogy lehetőleg tiszta és száraz maradjon. Ha pedig bepiszkolódott, akkor kímélő módszerrel érdemes mielőbb tisztítani.

A Poliform magyar, Európa, egyházi, település, céges vagy egyedi hímzett zászlók kiváló minőségű beltéri selyem szatén alapanyagból készülnek, többféle méretben és elrendezésben.

Rendelni szeretne?  Vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégánkkal itt.

 

Zászló anyaga:

  • selyem szatén

​Méret: több méretben kapható

Szín: egyedi

Gyártó: Poliform Bt.

Szállítási határidő: 4-8 munkanap

Rendezés
Ez a találati lista üres, a megadott szűrési feltételeknek nem felel meg egy termék sem.
1 - 0 / 0 termék
Title Text
Nem lépek be.